Storitve

Pri razvoju se poglobimo v vašo dejavnost in v vaše potrebe. Vse spletne strani, spletne trgovine ali druge spletne aplikacije razvijemo tako, da se vam investicija v projekt vselej povrne.

Preberite več...

Niste zadovoljni z obiskom na vaši spletni strani? Vaša spletna stran ne dosega zadanih poslovnih ciljev? Morda vas na spletu ne najdejo! Poskrbeti morate za optimizacijo spletnih strani. 

Preberite več...

Google oglaševanje je eno od najbolj učinkovitih načinov oglaševanja. Zakupite vam pomembne ključne besede v Google iskalniku in pridobite potencialne kupce preden zbežijo k konkurenci.

Preberite več...

Oglašujte na najboj popularnem družabnem omrežju. Določite starost, spol, kraj in druge lastnosti vaših ciljnih kupcev!

Preberite več...

Z analizo spletne strani boste ugotovili, kako učinkovita je vaša spletna stran. Ugotovili boste kje so še skriti potenciali vašega speltnega nastopa.

Preberite več...

Odločili ste se za izdelavo ali prenovo spletne strani! Ponudnikov je veliko. Problem pa je izbrati pravo ponudbo. Pomagamo vam razumeti splet!

Preberite več...

Želite, da vaše podjetje dosega nove kupce s pomočjo spleta? Nimate časa se posvetiti spletu? Ponujamo vam celovito rešitev, ki jo boste plačali glede na učinkovitost našega dela.

Preberite več...

Če vaša spletna stran vsebuje novičke iz leta 2011 in telefonsko številko, ki ni več v uporabi, je najverjetneje čas, da zamenjate urejevalca spletnih strani in pokličete nas.

Preberite več...

Slika pove več kot tisoč besed pravijo! Zagotovite kakovostne grafične storitve, ki sledijo vašim poslovnim ciljem.

Preberite več...

Splošni pogoji poslovanja na spletu, pravni akti, zakonodaja na področju hrambe podatkov in piškotki. Pravno svetovanje na področju spletnih tehnologij!

Preberite več...
stran 1 od 2

Izpostavljeni projekti

Kaj pravijo naši naročniki?

 • "S storitvami in načinom dela ekipe Spletni agent smo zadovoljni - zlasti bi izpostavili njihovo zanesljivost in profesionalni pristop. Z vso resnostjo so pristopili k našim zahtevam glede postavitve spletne strani. Njihova vrlina je zelo korektna komunikacija in sodelovanje s partnerji, saj se ne boji soočanja s problemi in reševanjem le-teh."

  Barbara Rudolf Šparavalo, koordinatorka programov pri podjetju Zupy Sport

Uporabni članki

 • 5 nasvetov za pisanje naslovov, ki prepričajo oz. prodajajo
  Atraktivni naslovi so ključnega pomena, da na spletu uporabnika prepričate oz. prodate zgodbo. Naslovi so prva stvar, ki jo ljudje preberejo (na spletu) - pogosto pa so edina stvar, ki jo ljudje preberejo, zato je pisanje kvalitetnih naslovnic ena izmed…
  Datum: 22. Avgust 2015
 • Kako spletno stran spremeniti v prodajalca, ki za vas dela 24/7?
  Prepričan sem, da je tvoje podjetje na spletu zato, da na nek način izboljšaš posel. Tvoj posel lahko izboljšaš na veliko načinov, ki jih lahko združimo v tri skupine: Način št. 1: želiš pridobiti več kupcev. Način št. 2: želiš…
  Datum: 19. Julij 2015
 • Zakaj ljudje nakupujejo preko spleta?
  Spletno nakupovanje postaja vse bolj priljubljeno. Do leta 2018 se ocenjuje, da bo vrednost spletnih nakupov presegla 2000 milijard ameriških zelencev. Zaradi pocenitve spletnih tehnologij v zadnjem desetletju pa je tovrstna prodaja postala zanimiva tudi za manjša podjetja in trgovine,…
  Datum: 09. Februar 2015
 • 8 psiholoških »trikov« za več potencialnih kupcev preko spleta
  Namen vsakega spletnega mesta je uresničevanje poslovnih ciljev. Spletna stran k temu lahko pripomore tako, da poveča prodajo podjetja! Pri planiranju nastopa na spletu podjetja izpostavijo odlične proizvode, storitve, nagrade, najboljše storitve in vse najboljše reference ali izvedene projekte. Nič…
  Datum: 15. Junij 2014
 • Današnja potegavščina
  Po emailu sem dobil sporočilo od prijatelja! Prijatelj naj bi mi delil nek dokument, ki naj bi bil shranjen na Google Drive (Googlova storitev za shranjevanje dokumentov v "oblaku") . Sumljivo je bilo že to, da je bilo sporočilo v…
  Datum: 04. Junij 2014

Lokacija

Nahajamo se na slovenski obali! Za vse informacije nas lahko kontaktirate.

LOKACIJA:

UIP (Univerzitetni inkubator primorske)
Ferrarska ulica 8,
6000 Koper
Pisarna 1

 

PODATKI O PODJETJU:

Matej Bevc s.p., spletne rešitve,
Kraljeva 11
6000 Koper